Bibelskole

Troens Ild Bibelskole er et 2-årigt forløb, hvor eleverne modtager 5 timers undervisning hver lørdag. Vi følger skolernes ferieplan. Vi har allerede gradueret 2 hold.

Download ansøgningsskema her:  Ansøgning til Troens Ild Bibelskole - 2017.docx (46934)

        

Gud har lagt på vores hjerte at starte en bibelskole i Danmark, som bygger en stærk tro i dit hjerte, som gør, at du er effektiv i Guds rige, at du er fundamenteret i Guds Ord og undgår vildfarelser; et forløb som hjælper dig til at finde dit kald og som lærer dig at ramme målet og fuldføre den plan, som Gud har for dig. 

Troens Ild bibelskole har salvede bibellærere, som lever det de underviser. Det er verdens bedste undervisning; en undervisning vi ikke har fra os selv, men vi har den fra nogle af verdens største og bedste bibellærere.

Vi følger Rhema-bibelskolernes læseplan og med lidt tillæg, som vi særligt har på hjerte. Nogle af bibelskolernes undervisere er også uddannet Rhema-studenter. 

Bibelskolen startede den 10. august 2013 og vi har haft udenlandske gæstelærere som Lisa Campbell, Oklahoma (USA) samt Rebecca Fyffe (USA)

Artikel fra Udfordringen (Læs her)

Udtalelser fra tidligere elever: 

"En levende og forvandlende Bibelskole for dem som virkelig ønsker at følge Jesus af hele deres hjerte. Her er Guds nærvær på en særlig måde, som du ikke finder andre steder. Efter at have gået næsten 2 år på Troens Ild Bibelskole med undervisning i Guds ord på en dybdegående og relevant måde, føler man sig udrustet til at vandre sammen med Jesus i Guds kraft, afsløre fjendens løgnestategier og undgå historiske fejltagelser. Det har helt klart givet mig mere end jeg regnede med, og vi har alle som kristne brug for denne undervisning, hvis vi skal lykkes i vores kald fra Gud. Jeg kan varmt anbefale Troens Ild Bibelskole. En helt fantastisk og levende Bibelskole, du ikke finder lignende i Danmark." (Adam Christensen, Troens Ild Bibelskole 2013-2015)

"Jeg har snart gået på bibelskole i to år. Det har været en stor velsignelse at blive undervist i Guds ord under den Helligånds salvelse, som har givet mig en langt større indsigt i ordet og større tro. Det har betydet alt for mit kristenliv. Troens Ild Bibelskole kan varmt anbefales." (Ingrid Sloth, Troens Ild Bibelskole 2013-2015)